بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آشنایی با خواص سبزی‌های فصل بهار| نوبرانه‌های بهاری ضامن سلامتی این سبزی، کلیه‌ها را تصفیه و استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند مهمترین نقش رسانه‌ها در مسئله حاشیه شهر ایجاد حساسیت نسبت به آن است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | بارش باران از ظهر امروز در خراسان رضوی آغاز می‌شود آیا ارتباط و دوستی قبل از ازدواج، شناخت کامل را تأمین می‌کند؟ چت‌کردن به جای حرف‌زدن در روابط زناشویی!
سرخط خبرها

پویش واکسیناسیون تکمیلی برای ایجاد ایمنی در جامعه اجرایی می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۴۲۳۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۲
پویش واکسیناسیون تکمیلی برای ایجاد ایمنی در جامعه اجرایی می‌شود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پویش واکسیناسیون تکمیلی برای ایجاد ایمنی در جامعه اجرایی می‌شود، گفت: این طرح در ۲۷ استان کشور انجام می‌شود.

شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ظهر امروز در نشست خبری‌ «پویش واکسیناسیون» تکمیلی اتباع خارجی که در ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: بعضی افراد به‌صورت غیر‌رسمی از مرز‌های شرقی وارد کشور می‌شوند و شرایط بهداشتی که در مرز‌ها صورت می‌گیرد، برای این‌ها اتفاق نمی‌افتد. از کسانی که علائم بیماری‌های حاد تنفسی دارند، نمونه گرفته می‌شود و اگر مشکلی وجود داشته باشد، قبل از اینکه وارد جمهوری اسلامی بشوند، به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

او ادامه داد: ما اطلاعاتی درباره وضعیت بیماری این دسته از اتباع افغانستانی نداریم. این طرح در ۲۷ استان کشور انجام می‌شود و خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین این استان‌هاست. یکی دیگر از مشکلات ما این است که محل سکونت این افراد که وارد کشور می‌شوند، مشخص نیست و وضعیت سلامت آن‌ها که بر مبنای خود‌اظهاری است، ممکن است درست نباشد.

این مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد که ما در سامانه سینا حدود ۳۶۱ هزار نفر اتباع خارجی ثبت‌شده داریم که همه‌چیز این‌ها مشخص است و اطلاعات آن‌ها تکمیل است. اما از آن بخش از مهاجران که بعد از تحولات اخیر از افغانستان به ایران آمده‌اند، اطلاعات مشخصی نداریم.

حسینی با بیان اینکه افغانستان بومی بسیاری از بیماری‌ها مثل سرخک است که همه‌گیری وسیع آن نیز چندی پیش در این کشور شروع شد، گفت: به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران کارزار واکسیناسیون سرخک و فلج اطفال را شروع کرد.

او افزود: حدود ده درصد از کودکانی که در ایران هستند، اتباع خارجی هستند. پوشش واکسیناسیون اتباع غیرایرانی کمتر از اتباع ایرانی است و دلیل آن بخشی از اتباع است که به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده‌اند و ما آدرس مشخصی از آنان نداریم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: هرکسی به مراکز بهداشتی ما مراجعه کند، ما بدون در‌نظر‌گرفتن نژاد و ملیت به او خدمات رایگان ارائه می‌دهیم. برای اینکه ما بتوانیم ایمنی داشته باشیم و موضوع انسان‌دوستانه را که جمهوری اسلامی ایران همیشه مدنظر داشته‌ است، اجرایی کنیم، موضوع واکسیناسیون کودکان کمتر از ۱۵ سال را به‌صورت واکسیناسیون تکمیلی شروع کردیم.

حسینی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون سرخک برای بچه‌های ۹ ماه تا ۱۵ سال و واکسیناسیون فلج اطفال برای کودکان تازه به دنیا آمده، تا ۱۵ سال اجباری است و واکسن کرونا به افراد بالای ۵ سال تزریق خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->